OM OSS

Thomas Tivoli AS er en av Norges største leverandør av mobile tivolitjenester og ambulerende fornøyelser.
Vi har et bredt spekter og utvalg av karuseller og andre aktiviteter, som dekker alle behov publikum forventer under et tivolibesøk.
Thomas Tivoli har bakgrunn fra 7 generasjoners historie og erfaring, og er et spesialfirma innen levering av mobil underholdning til det norske markedet. Vi har vinterkvarter i Elverum og turnerer i Norge fra februar til november årlig. Vi er en organisasjon med stort mangfold og vi har store og små karuseller, radiobilbane, spøkelseshus, berg- og dalbane samt forskjellige oppblåsbare sklier. I tillegg til dette har vi ferdighetsspill, lotterier og forskjellige vogner med sukkerspinn, popcorn og andre forfriskelser – kort sagt alt som hører et ekte tivoli til.
Vi har et solid rykte som en seriøs og trygg aktør i markedet, og leverer høy kvalitet på våre produkter til arrangør og publikum. Thomas Tivoli er medlem i Norsk Circus- og Tivolieierforening, Europäischen Schausteller-Union og International Association of Amusement Parks and Attractions, og deltar årlig på seminarer og kurs innen bransjen.

I de siste årene har vi investert i gratis tilbud til publikum, for at de skal ha best mulige opplevelser under et besøk hos oss.

Vi prøver å opprettholde stille soner med bord og benker, tegnevegger, maskotter som underholder, gratis ansiktsmaling, såpebobledager, vaffel- og svelesteking, kakao og kaffe.

Sikkerhet på våre karuseller har høyeste prioritet for ledelse og teknikere. Alt utstyr er sertifisert årlig, og i tillegg utføres det daglige tester av alle kritiske komponenter som dokumenteres, før publikum slippes til.

3.manns forsikring har vi tegnet hos Gjensidige Nor, og årlig avtale med Tono for avspilling av musikk.
Vi praktiserer sentralt musikkanlegg på samtlige karuseller for minst mulig støyopplevelse for publikum og omgivelser.

HISTORIEN

Thomas Tivoli som du kjenner i dagens form startet sin virksomhet i 1987, da Thomas Jakobsen jr. og Grete Norberg tok steget og skilte seg ut i fra Thomas Tivolipark, som var drevet av Thomas Jakobsen senior, far til Thomas Jakobsen jr.

Det hele begynte med Twisterkarusellen, noen rundtelt, skytebane og 2 enkle lotterivogner. Thomas Tivoli var det aller første norske tivoli som hadde en moderne Twisterkarusell, og den var like populær da som den er i dag.

Fra 1987 til i dag har firmaet vokst og endt opp som ett av landets største og mest moderne mobile  fornøyelsespark.
I dag består Thomas Tivoli av flere store karuseller, en topp moderne radiobilbane, spøkelseshus, ett antall barnekaruseller, sklier, popcorn- og sukkerspinnboder, lotterivogner, sjokoladehjul og forskjellige ferdighetsspill.