VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Sikkerhet:

Hvordan er det egentlig med sikkerheten på omreisende tivoli – er det trygt?
Ja absolutt! Sikkerheten til våre gjester, de ansatte og miljøet er alltid førsteprioritet! Alle tivolier, parker, go-kartbaner m.flere kontrolleres årlig av et statlig utnevnt kontrollorgan, tidligere Det Norske Veritas, nå Tivolitilsynet ved Statens Jernbanetilsyn. I tillegg kontrolleres daglig utstyret av våre egne teknikere.

SJT_tau_tivoli_Logo_cmyk

 

STED:

Hvor og hvordan finner jeg ut av hvor Thomas Tivoli er?
Følg denne linken for å oppdage mer om vår Sommerpark .   [maxbutton id=”3″ url=”https://ny.thomastivoli.com/sommerpark/” text=”SOMMERPARK” ]

 

Regler for Attraksjonene:

Hvilke attraksjoner har dere?
Klikk på ‘Attraksjoner’ under for en oversikt over hvilke attraksjoner og en nærmere beskrivelse av dem.
Attraksjoner

Hva kan jeg og/eller barna mine kjøre?
Attraksjonene våre har ulike høydebegrensninger for å sikre våre gjesters sikkerhet. Disse maksimum eller minimums høyden er satt av karusellprodusentene og tivolitilsynet i Norge. På de forskjellige attraksjonene vil du kunne finne høydemålere samt hva minste høyden er på den aktuelle attraksjonen.

Barnet mitt er 1.34 m og vil så gjerne kjøre en attraksjon med 1.40 m som minimumshøyde. Kan han/hun få kjøre om jeg som forelder gir min tillatelse?
Nei dessverre. Det er nettopp for ditt barns og våre andre gjesters sikkerhet at vi har disse høydebegrensningene!

Finnes det attraksjoner som barnet mitt på 2 år kan kjøre?
Ja! Vi har attraksjoner for både stor og små. Convoy, Tea Cups eller Happy er sikre vinnere hos de aller minste av barna. Her kan også en voksen være med for å passe på at alt går bra.

 

Annet:

Hvor kan jeg stille spørsmål eller be om hjelp?
Vårt personale vil hjelpe deg så godt de kan. Om de ikke vet svaret på hva du lurer på vil de henvise deg til vårt ‘Informasjonskontor’.

Hva gjør jeg om jeg har mistet noe på Thomas Tivoli?
Om du har kjørt en attraksjon, er det best å spørre aller først på det aktuelle stedet. Ellers ber vi deg om å henvende deg til ‘Informasjonskontoret’, det er her gjenglemte ting blir levert og oppbevart.

Kan jeg legge igjen veske, kamera eller andre gjenstander hos noen på tivoliet slik at de kan passe på det mens jeg kjører?
Nei, tivoliets personale har ikke anledning til å passe på eller ta ansvar for tingene dine.